עגלת קניות, 0 מוצר\ים
סל הקניות שלך ריק
רשת "בשר בעיר" היא הבשורה החדשה בתחום הקמעונאות בישראל הרשת הוקמה על ידי יבואני בקר ודגים אשר החליטו להקים רשת בפריסה ארצית אשר תציע ללקוחות להנות מהאפשרות לרכוש את המוצרים ישירות מהיבואן ולהנות ממגוון רחב ומחירים אטרקטיביים .
הניסיון העשיר של הקבוצה בתחום הבשר והדגים , ניתוח צורכי הלקוח המשתנים וזיהוי הרצון של הלקוחות לרכוש את מוצרי הבשר והדגים ישירות מהיבואן בחניות שהינן קרובות וזמינות , הוליד את המותג "בשר בעיר" , רשת חנויות עירונית המתמחה בבשר איכותי קפוא טרי (יחידות שהוקפאו מיד לאחר השחיטה ללא כל טיפול או עיבוד) , במחירים שווים לכל כיס הישר מהמגדל והיבואן ללא פערי תיווך, שירות מקצועי ומהיר המשלב חווית קנייה .
בחנויות רשת "בשר בעיר "תמצאו את המגוון הרחב ביותר של בשר בקר, טלה, המיועדים לכל צורות ההכנה לתנור, למעשנות, לגריל ולטיגון, כל המוצרים בחנות כשרים.
ובנוסף מגוון רחב של בשר עוף, אווז, ברווז ,דגים, מוצרים מוכנים לטיגון או צליה , ירקות קפואים, תבלינים רטבים ויין ואלכוהול איכותי
חנויות רשת "בשר בעיר"
חנויות "בשר בעיר" פתוחות בכל יום חול משעה 09:00 ועד השעה 20:00 ובימי שיש וחג משעה 09:00 ועד השעה 14:00
בשר בעיר חדרה - רחוב מנאי 10 חדרה.
בשר בעיר ירושלים- רחוב יד חרוצים 10 תלפיות.
מחסני הבשר אזור - השיקמה 2 אזור.
טלפון להזמנות 03-7575575 אתר החברה citymeat.co.il
משלוחים –משלוחים באזור חדרה והסביבה ואזור המרכז , עלות משלוח 39.
"בשר קפוא" – מוגדר כבשר טרי שלא עבר טיפול כלשהו למעט הקפאה
בטמפרטורה פנימית שלא עלתה על שתים-עשרה מעלות צלסיוס מתחת לאפס.
לכן הבשר הקפוא נקרא גם “קפוא טרי” –כיוון שהיחידות שהוקפאו מיד לאחר השחיטה ללא כל טיפול או עיבוד
"הקפאה לא פוגעת בערכים התזונתיים של הבשר", אומרת נדיה גורביץ', מהנדסת מזון ודיאטנית
יתרונות נוספים שיש לבשר הקפוא" על בשר טרי או מצונן"
אורך החיים: הבשר הקפוא, יכול להתמיד במקפיא גם חודשים.
בשר טרי רגיש לקלקולים, ויכול לחיות במקרר לא יותר משלושה ימים,
תלוי בטמפרטורה שבה נקנה והובל ובטמפרטורה של המקרר.
אין ציון על בשר טרי הנקנה באטליז או ברשת שיווק מה התוקף של הבשר הטרי , ממתי הוא במקרר,
ועד מתי עדיף להשתמש בו.
יש בשוק גם בשר מצונן כביכול, שהיה במקורו בשר קפוא,
הופשר ועבר עיבוד ועכשיו הוא נמכר כמצונן טרי למרות שמדובר בעבירה על החוק.
יתרון נוסף לבשר "הקפוא טרי " הנמכר ברשת" בשר בעיר "הינו מחירו הצנוע לעומת מחיר הבשר טרי היקר
מוצר נוסף שניתן למצוא בחנויות בישראל הינו בשר קפוא שיובא לארץ כקפוא ,
הבשר הופשר בחנות ונמכר כבשר קפוא מופשר, מה שלמעשה מטעה את הצרכן, שהיה משוכנע שהוא קונה בשר טרי.
הבעיה הגדולה היא שנוצרה פעולה כפולה - הלקוח משתמש בחלק מהבשר וחלק אחר הוא היה מקפיא בפעם השנייה למעשה, תהליך הפוגע מאוד באיכות וטיב הבשר.
המלצת המומחה: עדיף לקנות בשר קפוא על פני בשר מופשר במחיר מוזל או בשר טרי יקר .